Wie ben ik?

Hallo daar!

Leuk dat je een kijkje neemt in mijn paspoort. Of eigenlijk, in mijn schrijfverleden. Want hoe ben ik eigenlijk op schrijven gekomen? En vooral, wat heb ik dan zoal geschreven? Nou, een heleboel. Als ‘tig’-er kan ik mijn lijstje met ‘tekstsoorten’ bijna geheel afvinken. Ik denk dat ik alleen nog nooit de tekst voor een stripboek heb geschreven. Maar wat niet is, kan nog komen natuurlijk.

Ik schrijf namelijk al mijn hele leven. Zelfs toen ik nog niet kon schrijven, zette ik wat onleesbare krabbels op papier en las dit vervolgens voor alsof het een echt boek was. Ik was heel jong toen ik mijn eerste boek schreef. Absoluut ongeschikt om uit te geven, maar mijn hoofd ontplofte (en ontploft nog altijd) van creatieve ideeën. Ik heb geschreven voor een huisblad – artikelen en columns – schreef heel veel toneelstukken (hierin heb ik 12,5 jaar een eigen bedrijfje gehad), maakte nieuwsbrieven, schreef webteksten, advertorials, verkoopbrochures en ben sinds kort gestart met weer iets heel anders: het interactieve moordspel “Moordgame” op Facebook. Een heel eigen idee, in de vorm van een community, dat ik op dit moment tot in de puntjes uitwerk. En door Moordgame (en eerdere ervaring in het schrijven van een aantal Moordspelen) ben ik ook in staat een Moordspel op maat voor jou te produceren.

Er zijn dus weinig soorten teksten waarmee ik nog nooit te maken heb gehad. Bij Producten & Diensten staat een lijst met teksten die te bestellen zijn bij Textburo Steffers.
Maar ik draai mijn hand ook echt niet om voor hele andere soorten teksten en projecten.
Ik zou dus willen zeggen: Kom maar op! Dan maken we samen iets moois van jouw idee.

Anke Steffers