Verboden te tippelen door Betuwe Toneel

Geplaatst op hetbetuwetoneel.nl – oktober 2023

Op 17 en 18 november 2023 voeren wij het stuk “Verboden te tippelen” van Anke Steffers op. Het zal dit jaar, net zoals vorig jaar, niet plaats vinden in de Agnietenhof, maar in zalencentrum de Avezathen in Kerk Avezaath. Het begint om 20.00 uur en de toegangsprijs is €10,00, aan de kassa te verkrijgen. Na afloop is er nog gelegenheid voor een hapje, drankje en dansje in de Avezathen.

We zien u graag op 17 en 18 november.

Verboden te tippelen

Bart en Suus hebben een pension. Helaas loopt het niet zo goed. Iets waar Suus zich toch wel zorgen om maakt. Bart vindt het allemaal wel best. Zijn hobby, Ferrari’s, ziet hij er ook niet mee in gevaar komen. Hij wil zelfs een echte Ferrari aanschaffen, iets waar Suus niets vanaf wil weten.

Suus’ moeder Mies komt een tijdje logeren in het pension, omdat ze ‘onenigheid’ heeft met haar man. Zowaar komen er enkele gasten. Een stel dat door hun kinderen op een weekje pension is getrakteerd. Het is wel duidelijk dat manlief Alexander niks blij is om een hele week met zijn Dorien te moeten doorbrengen. Gelukkig zijn er in het pension meerdere dames waar hij wel een pleziertje in ziet.

Ondertussen is Dorien ook bezig met hele andere zaken, waardoor ze Alexander niet voortdurend in de gaten houdt. Suus en Bart hebben het inmiddels ook te druk voor Doriens ‘geheim’. Er is namelijk een gast, Guido, aangekomen die veel weg heeft van een persoon van lichte zeden. Suus en Bart zijn er zeker van dat hij of een spier of een gigolo is of toch in ieder geval een man die hoertjes op zijn kamer ontvangt.

Maar, is dit wel het geval? De vertwijfeling slaat toe als Suus’ moeder zich ook door deze Guido laat inpalmen.

Leave a Comment