Terug in de Tijd tot Nu Doeboek voor senioren

Verlangen naar de tijd van toen.
(Foto: Jordan Benton)

Samen met Studio Schreeuwwitje heb ik het Terug in de Tijd tot Nu Doeboek gemaakt. Wij begrijpen namelijk dat het voor sommige senioren een opgave is om de dagen met leuke dingen te vullen. Zeker op dit moment door de beperkende corona-maatregelen.

‘Het Terug in de Tijd tot Nu Doe boek’ staat vol puzzels, quizzen, raadsels, kleuropdrachten en spelletjes. Met het doeboek hopen wij de senioren in onze samenleving enig vermaak te bieden.

Bekijk enkele pagina’s

Om je een beeld te geven van het boek, kun je op de link hieronder óf op download klikken. Dan worden 5 pagina’s (in lage resolutie) aan je getoond.

Voor wie?

Het Terug in de Tijd tot Nu Doeboek hebben wij vooral ontwikkeld voor senioren in verzorgingshuizen en cliënten van zorgorganisaties. Door rekening te houden met hun weemoed naar het verleden zullen zij veel van de nostalgische puzzels en spelletjes herkennen.

Het boek is alleen in boekvorm te bestellen. Om de prijs laag te houden, hebben wij ervoor gekozen dat het alleen vanaf 10 exemplaren te bestellen is. Bestelt u boven de 100 boekjes, dan kunt u ervoor kiezen uw logo op de cover én een persoonlijke boodschap op de achterzijde van het boekje te laten zetten. Dit doen wij gratis voor u.

Bestellen

Het Terug in de Tijd tot Nu Doeboekje is te bestellen vanaf 1 exemplaar. Hoe meer exemplaren u bestelt, hoe hoger uw korting wordt. Bestel het doeboek via de Winkel of het bestelformulier.

Boven de 100 exemplaren kunt u ervoor kiezen uw logo op de cover én een persoonlijke boodschap op de achterzijde van het boekje te laten zetten. Dit doen wij gratis voor u.

Leave a Comment