Promotiepakketten

Heb je net jouw winkel verbouwd of een metamorfose laten ondergaan? Wil jij een (nieuw) product op de markt brengen en wil je zorgen dat zo veel mogelijk mensen hiervan weten? Een webshop geopend en moeten de mensen deze vinden?

Wij, Studio Schreeuwwitje en Textburo Steffers, kunnen de marketing van jouw (nieuwe) winkel, product of webshop deels of zelfs volledig uit handen nemen. Daarvoor bieden wij diverse marketing- en promotiepakketten aan.

Starterspakket

Ga je voor jezelf beginnen? Als ZZP-er of met een onderneming, winkel of webshop? Dan hebben wij een aantrekkelijk starterspakket voor jou.

€ 595Pakket op maat

De marketing van jouw winkel, product of webshop volledig uit handen geven? Dat kan. Wij bieden een pakket aan, op maat samengesteld door jou. Zo heb je de keuze oor een klein handje hulp tot een volledig marketingplan.

Vanaf € 100


Promotiepakketten

Herhaling is een uitermate krachtig overtuigingswapen

Denk maar aan de kracht van de herhaling in het beoefenen van een sport. 100 Tennisballen achter elkaar op precies dezelfde wijze slaan met de forehand zorgt dat die slag inslijt. Nieuw baltrucje leren? Dat lukt alleen door dit eindeloos te oefenen, te herhalen. Dit geldt ook in het onderwijs. De tafels leer je alleen onthouden / inprenten door ze te blijven herhalen tot je ze kunt ‘dromen’.

Zo werkt het ook in de wereld van de sales. Als een consument een product of aanbieding één keer ziet, slaat hij dit wel op, maar in een gesloten laatje in het hoofd. Ziet hij het product / aanbieding een paar dagen later nog eens, dan opent dat laatje weer even. Nog weer een paar dagen later is het laatje de opslagplaats voor een ‘blijvende’ herinnering geworden. Als hij geïnteresseerd is in het product of de aanbieding, zal hij overgaan tot bestellen of aanschaffen van het product.

Wij geloven in de kracht van herhaling. Plaats een advertentie niet in één medium, maar kies voor verschillende huis-aan-huisbladen, kranten en online media. Zorg dat jouw advertentie kracht wordt bijgezet door er een persbericht bij te laten plaatsen. Zorg dat jouw Facebookpagina gevonden wordt door jouw doelgroep en plaats er, zeker bij een nieuw product of aanbieding, meerdere malen per week een aantrekkelijke, krachtige post.

Dat klinkt als nogal wat werk. En ja, dat is het ook. Maar daarom zijn wij er. Wij kunnen je dit allemaal uit handen nemen middels onze promotiepakketten. Wij hebben 4 pakketten voor je samengesteld waaruit jij kunt kiezen.

+ 2 verschillende opgemaakte advertenties
+ persbericht met foto
+ Facebookposts gedurende 3 weken

Prijs op afspraak

+ 3 verschillende opgemaakte advertenties
+ persbericht met foto
+ Facebookposts gedurende 4 weken
+ Flyer A5-formaat

Prijs op afspraak


+ 3 verschillende opgemaakte advertenties
+ Persbericht met foto
+ Facebook-boost
+ Facebookposts gedurende 4 weken
+ Folder, drieluik

Prijs op afspraak

+ 3 verschillende opgemaakte advertenties
+ 1 animatie
+ 1 Instastory
+ Persbericht met foto
+ Facebook-boost
+ Direct mailing-boost
+ ‘Nieuwsbrief’ met mailing
+ Facebookposts: 2 p/w gedurende een kwartaal

Prijs op afspraak

Neem je een promotiepakket bij ons af, dan nemen wij jouw huisstijl over. Vanzelfsprekend kunnen wij ook een (nieuwe) huisstijl maken. Wij maken een afspraak voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden en de kosten door te nemen.


Magazine

Promotie van een heel ander kaliber

Jij verwacht dat iedereen naar jou toe komt, maar ze moeten jou wel eerst weten te vinden. Ja, echt, ga naar de mensen toe. Daarom bieden wij een compleet magazine aan. Daarnaast, veel mensen vinden het nog steeds fijn om ergens doorheen te bladeren en niet overal voor het internet op te gaan.

Ben jij trots op jouw (nieuwe) winkel of vier jij een jubileum, pak dan eens groot uit met een kleurrijk magazine.

Bekijk ons aanbod

Vanaf € 2599,-


Totaalplaatje

Het aanbod van pakketten is een samenwerking van Textburo Steffers en Studio Schreeuwwitje. Met onze gecombineerde vaardigheden zorgen wij voor een totaalplaatje.