Persbericht niveau 1

Het Persbericht niveau 1 schrijven wij aan de hand van gegevens en belangrijke steekwoorden, ons toegestuurd door de opdrachtgever. De klant krijgt bij de prijs inbegrepen, 1 correctieronde. Een extra correctieronde kost € 15,-

Voorbeelden

Hieronder vind je voorbeelden van een Persbericht Niveau 1. In het eerste blok de aangeleverde tekst, in het tweede blok het persbericht zoals het geworden is. De teksten zijn geschreven in opdracht van GHMP voor Alphen Magjezien.

Huigen Wonen

De aangeleverde tekst

Huigen Wonen is een familie bedrijf.
Dit jaar bestaan wij 25 Jaar
Wij zijn een woninginrichting en helpen u graag met veel plezier bij het inrichten van uw woning, betreft vloeren ramen wanden.
Advies op maat: Weet u niet waar u moet beginnen bij het inrichten van uw (nieuwbouw)Woning? Het team van Huigen Wonen helpt u graag met een passend advies. Dit is ook mogelijk aan huis.
Inmeetservice, leg en plaats service, begeleiden van een project.
Bij Huigen Wonen kunt u terecht voor PVC, Laminaat, Marmoleum, Vinyl, Parket, Tapijt, Gordijnen, Binnen Zonwering, Buiten Zonwering, Karpetten Behang & Verf.

Het geplaatste persbericht

Huigen Wonen geeft al 25 jaar interieuradvies

ALPHEN AAN DEN RIJN – Huigen Wonen is een echt familiebedrijf. Al 25 jaar staat het team van Huigen Wonen klaar voor zijn klanten. 

Huigen Wonen draagt het interieurkeurmerk “Jouw Binnenhuisadviseur” met het doel inrichten echt leuk te maken. ‘Wij helpen onze klanten met heel veel plezier hij het inrichten van hun woning wat betreft vloeren, ramen en wanden. Als een klant niet weet waar hij moet beginnen, geven wij een passend advies. Dit is ook mogelijk aan huis.’

Huigen Wonen biedt 100 procent maatwerk en zorgeloze service. ‘Wij werken alleen met de beste merken en zijn van vele A-merken, voor het interieur, erkend dealer. We hebben dan ook per merk een uitgebreide collectie en de beste prijzen.’

Huigen Wonen biedt inmeetservice, leg- en plaatsservice en kan het gehele project begeleiden. Haar assortiment bestaat uit PVC, laminaat, marmoleum, vinyl, parket, tapijt, gordijnen, binnen- en buitenzonwering, karpetten, behang en verf

Huigen Wonen
Euromarkt 115-117
Alphen aan den Rijn
0172-474449
https://huigenwonen.nl

=========================

Smikkelbol.n

De aangeleverde tekst

Oliebollen drive-in
Maandag 31 december 2018 van 07.00 uur t/m 16.00 uur
Dit jaar gaat het wel door!
Tankval 26, Alphen aan den Rijn (afrit 9) van de N11
Vroege vogels (of hoe je het ook kan noemen)
– Van 7 uur tot 8 uur: 30% korting
– Van 8 uur tot 9 uur: 20% korting
– Van 9 uur tot 10 uur: 10% korting
Vers gebakken
Te koop zijn: oliebollen, appelbeignets, appelflappen en Berliner-bollen

Het geplaatste persbericht

Oliebollen drive-in bij Smikkelbol

ALPHEN AAN DEN RIJN – Wat vorig jaar net niet te realiseren bleek, gaat dit jaar wel gebeuren. Op maandag 31 december houdt Smikkelbol een Oliebollen drive-in.

Vorig jaar lukte het niet op tijd de vergunning rond te krijgen, maar dit jaar heeft Smikkelbol de vergunning binnen en houdt daarom op de laatste dag van het jaar een Oliebollen drive-in. De drive-in wordt opgebouwd aan de Tankval 26 (Bakkerij Visser) in Alphen aan den Rijn. Alle automobilisten kunnen tussen 7:00 en 16:00 uur langs twee chalets rijden. Bij de eerste chalet doen ze hun bestelling, bij de tweede chalet krijgen ze hun lekkernijen aangereikt.

Hoe vroeger je komt, hoe meer korting je krijgt. De allervroegste vogels – die tussen 7:00 en 8:00 uur komen – krijgen 30% korting. De klanten tussen 8:00 en 9:00 uur krijgen 20% korting en tussen 9:00 en 10:00 uur is dit nog 10%.

Terwijl de oliebollen (met en zonder krenten), appelbeignets, appelflappen en Berliner-bollen de drive-in uitvliegen, blijven de bakkers van Smikkelbol bakken, waardoor alle producten vers zijn.

De Oliebollen drive-in is alleen voor de losse verkoop. Wie een bestelling heeft geplaatst op www.smikkelbol.nl kan deze op het voorterrein afhalen, zodat hij niet in de rij hoeft te staan van de drive-in.