Onderwereldhotel De Zilveren Zee

Gevonden op www.parkvilla.nl

ALPHEN AAN DEN RIJN – Theatergroep Een Beetje Stuk speelt zaterdag 29 juni het toneelstuk ‘Onderwereldhotel De Zilveren Zee’ van auteur Anke Steffers in het ParkVilla Theater.

Deze misdadige klucht gaat over hotel De Zilveren Zee waar de zaken niet zo goed gaan. De gasten blijven weg, de rekeningen stapelen zich op en de computer is aan vervanging toe. Er moeten plannen bedacht worden om het hotel weer vol te krijgen. Gelukkig melden er zich een paar geheimzinnige gasten aan, maar wat voeren die in hun schild?

Een Beetje Stuk

Een Beetje Stuk maakt theater met mensen die normaal gesproken wat minder in de spotlights staan. Dat kan komen doordat ze niet zo makkelijk aansluiting vinden bij groepen, het gevoel hebben dat ze niet genoeg ‘in huis hebben’ om zichzelf een plekje in de spotlights te geven of doordat hun situatie zo is dat het gewoonweg nog niet gelukt is.

Het team van Een Beetje Stuk

Iris Maletzky en Marleen Knijnenburg zijn de regisseurs van Een Beetje Stuk. Zij kijken samen met de acteurs hoe het toneelstuk eruit gaat zien.

Een Beetje Stuk zou geen voorstellingen kunnen maken zonder de hulp van de vaste decor- en techniekgroep, vrijwilligers en het bestuur.

Kaartverkoop

Kaarten kosten € 12,50 en zijn te reserveren via Parkvilla

Leave a Comment