Moordspel / -toneelstuk

Textburo Steffers kan voor u een compleet Moordspel ontwikkelen. Het spel doet sterk denken aan een Escaperoom. Het is erg geschikt als teambuildingsspel, maar ook leuk voor een familieweekend of gewoon een avondje speuren met een vriendengroep.

De opzet van Moordspel is simpel. Er is een moord gepleegd. De spelers gaan met gedegen speurwerk oplossen wie de moord gepleegd heeft. Hiervoor krijgen zij aanwijzingen, die bestaan uit uitgeschreven dialogen en telefoongesprekken, mails, notities, brieven, foto’s e.d.

Moordspel is te bestellen als korte activiteit met enkele verdachten en 5 aanwijzingen. Het kan ook ontwikkeld worden als een zeer uitgebreid plot met meerdere verdachten tot wel 15 aanwijzingen.

Wat krijgt u bij Moordspel?

Naast een volledig uitgewerkte moord, met verdachten en plot, ontvangt u alle bewijzen (de aanwijzingen) en formulieren met de verdachten en invulvelden voor hun motief, relatie tot het slachtoffer, bewijzen tegen hem / haar e.d.

Misschien wilt u zelf wat inbrengen. Namen van verdachten (bijv. van collega’s of vrienden), locaties (om het plaatselijk te maken) of zelfs het plot. Geef dit aan in uw bestelling, wij nemen dit mee in de prijsopgaaf

Prijzen

De prijzen voor een Moordspel (tijdsduur gemiddeld 2 uur) lopen uiteen van € 400,- tot € 750,-

Moordspel-toneelstuk

Verder is het mogelijk om een Moordspel te bestellen dat u als toneelvereniging kunt uitspelen. Hierdoor ontstaat een interactief toneelstuk. De bezoekers worden op hun toneelavondje uitgedaagd de moord op te lossen.

Een Moordspel-toneelstuk is afhankelijk van de lengte (keuze tussen 1,5 en 3 uur), het aantal toneelspelers en het aantal deelnemers / kijkers. Ook hierbij kunt u een eigen opzet aanleveren met gewenste rollen, locaties en eventueel het plot. Voor deze actieve wijze van een Moordspel-toneelstuk biedt Textburo Steffers in ieder geval vier manieren aan.

Bekijk deze manieren