Moordmysterie Beatrijs van Dokkum

Een moordmysterie voor de beginnende speurder. Met raadsels, aanwijzingen, logisch denken, maar ook door goed te kijken.

Het leuke aan dit moordmysterie is dat je het alleen kunt spelen, maar ook met een groepje. Of met het gezin (met wat oudere kinderen) thuis aan de eettafel. Je krijgt verschillende documenten, foto’s en bewijzen, maar zult ook zelf achter bewijzen moeten aangaan. Dit doe je deels door raadsels op te lossen en vervolgens online jouw bewijzen te verkrijgen.

Bestel dit moordmysterie voor maar €4,99 in de winkel van Textburo Steffers, via deze link

Voor de spelers van CIS

Jij bent bezig met het oplossen van het Moordmysterie ‘Wie vermoordde Beatrijs van Dokkum?’. En toen stuitte je op raadsels en puzzels. De oplossingen heb je inmiddels gevonden. Of misschien nog niet allemaal.

Hieronder zie je linken naar 3 aanwijzingen. Deze zijn vergrendeld. Maar met jouw oplossingen van de raadsels kun je de berichten openmaken. Zo krijg je inzage in de beveiligde bestanden. De wachtwoorden zijn hoofdletter- en spatiegevoelig, let daar dus even op.

Klik op de Aanwijzingen hieronder en voer het gevonden wachtwoord in.

Aanwijzing #4
Aanwijzing #9
Aanwijzing #11

Kom je er niet uit, vraag dan wat hulp via anke@textburosteffers.nl. Ben je er wel helemaal uit gekomen en wil je je antwoorden laten controleren, mail dan naar info@textburosteffers.nl.

Leave a Comment