Moordgame Speedway

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 juni 2021 spelen we een ‘live’ Moordgame. Online. Deze volledig nieuwe Moordgame draagt de naam ‘Speedway’.

MOORDGAME SPEEDWAY
In de vroege morgen van dinsdag 22 juni wordt in de Slotsteeg in Leidse Aar het levenloze lichaam aangetroffen van een man. In zijn hoofd is een schotwond zichtbaar. In zijn linkerhand houdt hij een autosleutel met een sleutelhanger geklemd. In zijn broekzak vindt de technische recherche een blanco papiertje. Verder een doosje lucifers. Om zijn linkerpols draagt hij een horloge. Een trouwring siert de ringvinger van zijn linkerhand.

Wie en wat zit er achter deze moord?

Speur mee

Het verhaal is af, het plot bedacht en de bewijzen staan op papier. Extra realistisch wordt het door het gebruik van het world wide web.

Speur een avondje mee en ontdek wie de dader is, waarom het slachtoffer is omgebracht en hoe.

De opzet

Ontvang thuis het politiedossier van deze spannende moordzaak met verklaringen, verhoren en bewijzen en speel vrijdagavond 25 of zaterdagavond 26 juni online mee om de moordenaar te vinden. Op de avond die jij kiest, kun je via internet (Facebook en/of mail) vragen stellen aan verdachten en de rechercheur. Tevens kun je hints vragen als je dreigt vast te lopen. Elke hint die je vraagt, kost strafpunten.

Elke avond wordt één deelnemer/team. Voor deze winnaars ligt het Crimibox Dossier Schild klaar. De winnaar trekken we uit alle deelnemers/teams die tot de juiste slotsom komen met de minste (of geen) strafpunten.

Kosten

Deelname kost €9,95 (voor inwoners van gemeente Nieuwkoop, gemeente Alphen aan den Rijn en gemeente Kaag en Braassem – mensen daarbuiten betalen daarbovenop €2,50 bezorgkosten). Het dossier krijg je in de week voorafgaand aan de speelavonden thuisgestuurd, maar we zouden het leuk vinden als je het dossier niet eerder opent dan om 18:45 uur op jouw speelavond. Spelen kan in je eentje, maar ook met een groepje, jouw rechercheteam.

Aanmelden

Meld je aan via moordgame1@gmail.com. Geef je naam (of de naam van jouw team) door, je adres en de avond die jij wilt meespelen. Je ontvangt een bevestiging, een betaalverzoek en aanvullende info.