Moordgame CIS

Liza den Vreezen is op vrijdagmorgen 18 april 2020 dood in haar huis aangetroffen. Een steekwond in haar hals is haar fataal geworden. Wie heeft haar vermoord, waarom en hoe? Los jij deze moordzaak op?

CIS is een Moordgame waarbij je je gezond verstand moet gebruiken en heel wat raadsels moet oplossen. Sommige raadsels zijn zelfs raadsels in raadsels. Dus maak je borst maar nat.

Moordgame CIS is te bestellen voor €5,99 (inclusief BTW) via deze link.

Voor de spelers van CIS

Ben jij bezig met het oplossen van de Moordgame ‘CIS’. En stuitte jij op raadsels. Heb je de oplossingen inmiddels gevonden? Of misschien nog niet allemaal.

Hieronder zie je linken naar 5 aanwijzingen. Deze zijn vergrendeld. Maar met jouw oplossingen van de raadsels kun je de berichten openmaken. Zo krijg je inzage in de beveiligde bestanden. Bewijzen, aanwijzingen of handleidingen tot het oplossen van weer nieuwe raadsels. De wachtwoorden zijn, in sommige gevallen, hoofdletter- en spatiegevoelig, let daar dus even op.

Klik op de Aanwijzingen hieronder en voer het gevonden wachtwoord in.

Aanwijzing #3
Aanwijzing #7
Aanwijzing #10
Aanwijzing #11
Aanwijzing #12

Hints

Misschien kom je toch niet helemaal uit een aantal beveiligde aanwijzingen (de 5 die hierboven staan). Dan helpen we je een handje met een hint(s). Klik op de betreffende link voor de aanwijzing waarvan jij een hintje nodig hebt.

Aanwijzing #3 hint
Aanwijzing #7 hint
Aanwijzing #10 hint
Aanwijzing #11 hint
Aanwijzing #12 hint

Gelukt?

Heb je alles op een rij weten te krijgen en de dader, het moordwapen en het motief gevonden? Bravo! Goed gedaan, hoor. Wil je het even laten checken, mail jouw antwoorden dan gerust even naar info@textburosteffers.nl.

Leave a Comment