Magazines / Bijlages

Wil jij een keer groot uitpakken en jouw bedrijf van zijn allerbeste kant laten zien? Denk eens na over een magazine of een bijlage (in huisblad of krant). Een magazine maak je vanaf 12 pagina’s, een bijlage kan al vanaf 4 pagina’s.

Een magazine is in diverse maten te bestellen, meest gangbare is A4-formaat. Daarnaast is er keuze uit een nietje in de rug of garenloos gelijmd (gelijmd is duurder).

Inhoud magazine

Bepaal je doelgroep. Bedenk wat en wie je met het magazine wilt bereiken.
Vul het magazine bijvoorbeeld met interviews van personeel, klanten, directie. Grote aansprekende foto’s zijn een aanrader in een magazine. Bepaal of je echt informatief wilt zijn of vooral kort wilt tonen wat je te bieden hebt. Kondig events aan in het magazine. Plaats een puzzel en / of winactie om wat interactie te ontlokken. Wat is er niet mogelijk in een magazine? En ook wel zo handig, Textburo Steffers kan het gehele magazine voor je verzorgen.

Bijlage

Een bijlage kan dezelfde insteek hebben als een (bedrijfs)magazine, maar gebruik je sneller als aankondiging voor bijvoorbeeld een actieweek of een groot evenement. Een bijlage maken wij op de tabloid formaat.

Een bijlage zul je waarschijnlijk huis-aan-huis willen verspreiden. Een magazine stuur je naar je klanten, je medewerkers, leg je in je bedrijf voor de bezoekers en leg je wellicht in een bibliotheek en andere openbare gelegenheden. De oplage van de bijlage is daardoor een stuk hoger. Maar een magazine is weer van een hogere kwaliteit dus de kosten liggen niet ver uit elkaar qua drukken. Bij het verspreiden van een bijlage komen er vanzelfsprekend verspreidingskosten bij.

Kom eens babbelen

Over al het bovenstaande kun je eens komen babbelen. Of vraag een vrijblijvende offerte aan via info@textburosteffers.nl. Meld je idee / insteek, het aantal exemplaren, het aantal pagina’s en of het een magazine of een special betreft.