Kidsgroep Steeds Hoger speelt De Gevallen Ster

Geplaatst op groesbeek.gemeentenieuwsonline.nl – 8 april 2023

MALDEN – De Kids van toneelvereniging Steeds Hoger Malden sluit het seizoen af met het jeugdstuk ‘De Gevallen Ster’, geschreven door Anke Steffers.

Cas werkt hard voor zijn vader op de boerderij. Op een dag komt een kabouter langs. Eerst gelooft Cas zijn ogen niet, maar hij ontdekt dat de kabouter toch echt echt is. De kabouter vertelt over een gevallen ster die zich in het Donkere Woud onderaan de oude eikenboom achter de negenheuvelen bij het zilveren meer bevindt.
Wie de ster vindt, vindt geluk. Maar de weg erheen is niet zonder gevaren. De boerenzoon ziet een avontuurtje wel zitten en besluit op weg te gaan. Welke spannende avonturen Cas gaat beleven kun je zien tijdens deze voorstelling.

Deze voorstellingen zijn op zaterdag 15 april om 19.00 uur en zondag 16 april om 14.30 uur in multifunctioneel centrum Maldensteijn, Kerkplein 8 te Malden. Op de dag van de voorstelling is de kassa geopend vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling. Entree: 5,00 euro.

“Je kunt meteen bij de kassa lootjes kopen voor onze loterij! Wij zijn tegenwoordig in het bezit van een pinapparaat. Kijk voor meer informatie of om te reserveren op onze website: www.steedshogermalden.nl.

Leave a Comment