Het #Blijfthuis anti-verveling hulpboek tijdelijk voor maar €3,99

Morgen gaat het #Blijfthuis sociale isolement opnieuw in. De kinderen zijn weer thuis, veel winkels gesloten, uitjes naar openbare en culturele gebouwen zijn niet meer mogelijk. Dat betekent dat het #Blijfthuis anti-verveling hulpboek van Studio Schreeuwwitje en Textburo Steffers weer volledig actueel is. Een leuk, laagdrempelig boekje met ideeën, puzzels, fröbels, breinbrekers en tips om het thuis soepel te laten verlopen.

Dus heb jij moeite om de lange thuiszit-dagen door te komen? En wil je na het werken en onderwijzer spelen even een momentje voor jezelf.
Verwen jezelf dan met 24 pagina’s doe-, denk-, fröbel- en puzzelplezier. Bestel het #Blijfthuis anti-verveling hulpboek.

Prijs: NU VOOR MAAR €3,99 / printje €6,99* / in boekvorm €13,99**

*Gratis afhalen en gratis thuisbezorging in Ter Aar en Alphen aan den Rijn. Anders €3,- bezorgkosten
**Inclusief bezorging

Bestel het #Blijfthuis anti-verveling hulpboek op de website Kneuts.nl. In de Kneuts-winkel vind je alle 3 de mogelijkheden.

Als geschenk voor je medewerkers

De bedrijven NiVo en Teken-Visie zagen in de eerste lockdown in dat het boekje bestellen om naar alle medewerkers te sturen een attent geschenk was in die tijd. Omdat heel veel medewerkers weer thuis komen te werken, is dit wellicht ook deze 5 weken een leuk cadeautje.

Wij kunnen het #Blijfthuis anti-verveling hulpboek zowel als e-boek als in boekvorm verzorgen.

Voor een grote hoeveelheid e-boeks of gedrukte boekjes (met glanzende kaft en fijn schrijfbaar papier) kun je een mail sturen naar info@textburosteffers.nl of info@kneuts.nl. Wij maken dan een aantrekkelijke offerte voor je op. Wil je het logo van jouw bedrijf op de voorzijde van het boekje erbij hebben, vanaf 10 boekjes doen wij dit gratis voor je.

Leave a Comment