Heerlijk gewandeld in Bodegraven

Voor Kneuts.nl zet ik soms een speurtocht uit. Ditmaal ging ik op ontdekkingstocht in Bodegraven. Het werd één grote verrassing. Ik ontdekte dat Bodegraven een hele mooie plaats is. Met veel wandelpaden, volop groen en water.

Omdat ik de Romeinen, die ook door Bodegraven marcheerden, een plekje in de tocht wilde geven, maar de mensen ook wilde laten speuren en zoeken heb ik een route uitgezet die op te splitsen is. Maar de speurtocht en wandeling zijn ook in één keer samen te lopen.

In het speurdeel moeten vragen beantwoord worden die de weg wijzen, maar ook opdrachten gedaan worden en locaties van foto’s gevonden worden. En als het daarnaast lukt de vragen te beantwoorden, dan vind je ook nog eens het puzzelwoord. De wandeling gaat naar en door het Limespark. Dit is een uitgeschreven route en kan toegevoegd, maar ook weggelaten worden.

De speur- / wandeltocht is te bestellen bij Kneuts.

Leave a Comment