Fit en Vitaal doeboekje voor fysiotherapiepraktijk

Fysio Topfit verrast sinds vrijdag 29 april haar cliënten met een cadeautje; het ‘Fit & Vitaal doeboekje’, gemaakt door Doeboekje.nl.

Ralph van der Winden en Krista van Kempen bekijken met plezier het ‘Fit & Vitaal doeboekje’ dat zij hun cliënten cadeau doen. ©Doeboekje.nl.

“Ik las over de doeboekjes op LinkedIn en vond het direct al heel leuk klinken,” vertelt Ralph van der Winden, die samen met Krista van Kempen ‘Fysio Topfit’ draait met praktijken in Ter Aar, Nieuwkoop en Boskoop. “Ik heb geïnformeerd naar de prijzen van een doeboekje volledig op maat. Dat was echter te duur, daar zijn wij te klein voor. Anke Steffers van Doeboekje.nl stelde voor een algemener doeboekje over gezondheid te maken dat ook voor andere medische centra interessant is. Met op de voorpagina ons logo en op de achterkant een beeld of tekst naar keuze wat het personaliseert. En dan op de overige pagina’s algemene puzzels en tips over gezondheid. Dat vonden wij een leuk idee.”

Doeboekje vol ideeën

Steffers bedacht, samen met vormgever Eske Beumkes puzzels, oefeningen, (beweeg)spelletjes en tips over gezondheid, afgewisseld voor jong, oud en nog ouder. De twee maakten er een vrolijk, vierkant doeboekje van.

“Het sluit echt volledig aan bij waar wij voor staan én bij ons werk. Met bewegen, gezondheid en gezond eten,” zegt Krista van Kempen. “En je kunt zien dat het boekje met liefde is gemaakt.”

“Het eindresultaat heeft me echt verrast,” geeft Van der Winden aan. “De kleurstelling is leuk, het boekje uitdagend, informatief en origineel. Het is ook zeker geschikt voor de samenwerkingsverbanden die er tegenwoordig in de zorg zijn.”

“Echt een mensje”

Van Kempen verraste vorige week al twee kinderen met het doeboekje. “De twee hadden vakantie en mama moest naar de fysiotherapeut. Wat konden ze in de tijd dat ze moesten wachten doen? ‘Ik heb wel wat voor jullie’, zei ik en ik gaf ze beiden een boekje. Ze hebben heerlijk op de grond liggen puzzelen en spelen. Eentje was helemaal verbaasd toen ze bij een woordzoeker over anatomie de vorm van het letterveld zag. ‘Dat is echt een mensje’, zei ze. In het boekje is echt voor iedere doelgroep iets te vinden. Ik geef het een dikke 10!”

Leave a Comment