Folder

Een evenement, een nieuwbouwproject, een (nieuw) bedrijf, toeristische informatie, een nieuwe strategie, een afslankmethode, een soort lifestyle; van heel veel zaken kun je een folder of brochure maken. Textburo Steffers kan voor jou pakkende teksten schrijven voor in jouw folder of brochure. Of je nu een kleine praktijk begint in voedingsadvies of je wilt een nieuwbouwproject van 100 woningen presenteren. Misschien wil je reclame maken met wat meer diepgang. Met een brochure kun je de lezers van jouw doelgroep informeren en overtuigen door jezelf op aansprekende wijze te presenteren.

Een brochure/folder (of zelfs gids) kan bestaan uit 1 A4’tje dat dubbelzijdig gedrukt is, gevouwen in een twee- of drieluik.
Het kan ook een heel boekwerk worden. Het enige waarmee je dan rekening moet houden, is dat het een veelvoud van 4 pagina’s is.

Wil je de gehele opmaak van jouw brochure uit handen geven, ook dan kan Textburo Steffers jou van dienst zijn. Ik werk namelijk samen met een studio en diverse fotografen. Je kunt er dus ook voor kiezen om de gehele brochure door Textburo Steffers te laten maken. Tot het afdrukken (en evt. het huis-aan-huis verspreiden) aan toe.

Prijsopgave
Een prijsopgave kun je opvragen via info@textburosteffers.nl. Geef hierbij door of het alleen om het vervaardigen van teksten gaat, met of zonder foto’s en of je de volledige opmaak uit handen wilt geven. Ook het aantal pagina’s (of een richtlijn) van jouw voorkeur is handig om even te melden. Textburo Steffers verzorgt dan een vrijblijvende prijsopgave op maat.