Agenda toneel

Ik heb heel wat toneelstukken geschreven (rond de 75). Sommige op maat, speciaal voor verenigingen, andere zijn uitgegeven – soms ook nadat ik het stuk speciaal voor een toneelgroep schreef – door Toneeluitgeverij Vink.

Toneelstukken voor volwassenen, voor kinderen en jeugd; eenakters, tweeakters, avondvullende stukken én variërend van blijspelen tot thrillers en serieuze stukken.

Regelmatig zetten toneelverenigingen toneelwerken die uit mijn brein ontsproten zijn, op de planken. Om die reden plaats ik op deze pagina de Agenda. Misschien wil je een keer gaan kijken. Om een idee te krijgen van mijn manier van schrijven of gewoon, omdat je van toneel houdt.

Agenda

Theater van de Lach speelt Als je je botten maar niet breekt.

Vrijdagavond 31 mei en zaterdagavond 1 juni: Toneel in het tijdelijk theater DE SCHUUR in Rha

Aanvang: 19.30 uur, theater open om 19 uur
Locatie: De SCHUUR, Rhabergseweg 17, Rha
Kaarten aan de deur: contant betalen

Meer info via deze link.

 

Gespeeld in 2024

Buurtvereniging Nooitgedacht Veendam speelt drie keer het toneelstuk Uitgeslapen Logées in Dorpshuis De Molenwiek in Ommelanderdijk. De data:

6 april (middag)
13 april (avond)
20 april (avond)

Meer informatie en kaartverkoop is te vinden via deze link.

===

CPJ Centrum uit Brandwijk speelt Alle kokosnoten en bosjesmannen bij elkaar. Data, tijd en locaties:

5 + 6 april 20:00 uur De Linde in Meerkerk
12 + 13 april 20:00 uur ‘T Dorpshuis in Ottoland

Kaarten zijn te koop via deze link.

===

Toneelvereniging Slijk-Ewijk speelt vrijdag 15 en zaterdag 16 maart Geef de schuld maar aan de butler. De groep speelt in Dorpshuis Beatrix in Slijk-Ewijk.

De uitvoeringen zijn belicht in Het Gemeente Nieuws (een online nieuwsblad van de gemeente). Bekijk het artikel.

===

Toneelvereniging De Zonnedauw uit België speelt (een Vlaamse bewerking van) Als je je botten maar niet breekt in zaal De Eikel in Brecht. Kaarten via de website van De Zonnedauw.

za 09 mrt 2024 20:00 uur Zaal De Eikel
zo 10 mrt 2024 14:00 uur Zaal De Eikel
do 14 mrt 2024 20:00 uur Zaal De Eikel
vr 15 mrt 2024 20:00 uur Zaal De Eikel
za 16 mrt 2024 20:00 uur Zaal De Eikel

Meer info over de vereniging en het toneelstuk, vind je hier.

===

De jeugd van Toneelvereniging Kunst Na Arbeid speelde 2 maart het toneelstuk Huisgenoot Gevraagd in Dorpscentrum Usquert.

===


Toneelvereniging Stad speelde in februari en maart het toneelstuk 1, 2, 3…Hoppa in Stad (aan ‘t Haringvliet), Melissant, Middelharnis en Oude-Tonge.

Ik ben gaan kijken 🙂

Gespeeld in 2023

Vrijdag 17 en zaterdag 18 november speelde Het Betuwe Toneel de klucht ‘Verboden te Tippelen’ in Kerk-Avezaath.
Meer informatie

Ik ben gaan kijken. Enorm leuk:

===

 

De poster is gemaakt door Shanna Bijker

zaterdag 15 april (19:00 uur) + zondag 16 april (14:30 uur): De kids van Toneelvereniging Steeds Hoger uit Malden spelen het jeugdstuk De Gevallen Ster in Multifunctioneel Centrum Maldensteijn in Malden.
Kaartjes zijn te reserveren voor 5 euro op de website van de toneelvereniging.

zaterdag 1 april + zaterdag 8 april: Toneelvereniging Callantsoog speelde 1,2,3… hoppa! in dorpshuis Kolfweid in Callantsoog. Meer hierover is te vinden op de Facebookpagina van de vereniging.

17 + 18 maart: Toneelvereniging Dwarsgracht uit Giethoorn speelde Alle kokosnoten en bosjesmannen bij elkaar in Ons Dorpshuis in Dwarsgracht.

17 + 19 februari: Toneelvereniging Noord-Sleen speelde in Café Wielens in Noord Sleen de geestige klucht ‘Je moet er wat voor over hebben’.

Gespeeld in 2022

28 + 29 oktober: Toneelvereniging De Weere speelde in Café ‘t Centrum in De Weere het blijspel ‘1, 2, 3… hoppa’ (spreek uit ein, zwei drei hoppa).

 

Toneelstuk op maat?

Wil je dat ik voor jouw toneelgroep een toneelstuk op maat schrijf? Dat kan. Kijk voor alle informatie op de pagina ‘toneelstuk’.

Info over toneelstukken

Wil je meer weten over mijn toneelstukken die Toneeluitgeverij Vink heeft uitgegeven, bekijk ze op hun website via deze link. Hier staan het aantal spelers, een korte verhaalomschrijving en is het mogelijk het toneelstuk te bestellen.