Agenda toneel

Ik heb heel wat toneelstukken geschreven (rond de 75). Sommige op maat, speciaal voor verenigingen, andere zijn uitgegeven – soms ook nadat ik het stuk speciaal voor een toneelgroep schreef – door Toneeluitgeverij Vink.

Toneelstukken voor volwassenen, voor kinderen en jeugd; eenakters, tweeakters, avondvullende stukken én variërend van blijspelen tot thrillers en serieuze stukken.

Regelmatig zetten toneelverenigingen toneelwerken die uit mijn brein ontsproten zijn, op de planken. Om die reden plaats ik op deze pagina de Agenda. Misschien wil je een keer gaan kijken. Om een idee te krijgen van mijn manier van schrijven of gewoon, omdat je van toneel houdt.

Agenda

De poster is gemaakt door Shanna Bijker

zaterdag 15 april (19:00 uur) + zondag 16 april (14:30 uur): De kids van Toneelvereniging Steeds Hoger uit Malden spelen het jeugdstuk De Gevallen Ster in Multifunctioneel Centrum Maldensteijn in Malden.
Kaartjes zijn te reserveren voor 5 euro op de website van de toneelvereniging.

 

Gespeeld in 2023

zaterdag 1 april + zaterdag 8 april: Toneelvereniging Callantsoog speelde 1,2,3… hoppa! in dorpshuis Kolfweid in Callantsoog. Meer hierover is te vinden op de Facebookpagina van de vereniging.

17 + 18 maart: Toneelvereniging Dwarsgracht uit Giethoorn speelde Alle kokosnoten en bosjesmannen bij elkaar in Ons Dorpshuis in Dwarsgracht.

17 + 19 februari: Toneelvereniging Noord-Sleen speelde in Café Wielens in Noord Sleen de geestige klucht ‘Je moet er wat voor over hebben’.

Gespeeld in 2022

28 + 29 oktober: Toneelvereniging De Weere speelde in Café ‘t Centrum in De Weere het blijspel ‘1, 2, 3… hoppa’ (spreek uit ein, zwei drei hoppa).

 

Toneelstuk op maat?

Wil je dat ik voor jouw toneelgroep een toneelstuk op maat schrijf? Dat kan. Kijk voor alle informatie op de pagina ‘toneelstuk’.

Info over toneelstukken

Wil je meer weten over mijn toneelstukken die Toneeluitgeverij Vink heeft uitgegeven, bekijk ze op hun website via deze link. Hier staan het aantal spelers, een korte verhaalomschrijving en is het mogelijk het toneelstuk te bestellen.