Website Nieuwkoop 750 Jaar in de lucht

Als lid en coördinator van de stuurgroep Nieuwkoop 750 Jaar heb ik de eer gehad een website voor het jubileumjaar (in 2020) te maken.

De website was wel al even online, maar inmiddels is hij in de vorm gegoten waarvan we nog ruim 1,5 jaar gebruik kunnen maken om al onze activiteiten aan te kondigen en daarnaast oproepen én het laatste nieuws / persberichten te plaatsen.

Ik heb de vormgeving gedaan, de teksten voor de website geschreven en ik ben de webmaster. Het is geen unieke website te noemen, aangezien ik een ‘WordPress Theme by MH Themes‘ heb gebruikt. Maar de website is overzichtelijk, in de (kleur)stijl van het logo (gemaakt door Buro Toob) en biedt alles wat nodig is om het jubileumjaar een podium te geven.

De homepage van de website www.nieuwkoop750.nl

Daarnaast beheer ik de Facebookpagina van het project. Social media is natuurlijk onmisbaar in deze tijd.

De Facebookpagina van het project Nieuwkoop 750 Jaar

Uniek project

Het project 750 Jaar Nieuwkoop is uniek. We denken alles uit in een stuurgroep en spreken erover met de gemeente. Daarnaast weten veel andere initiatiefnemers ons te vinden en gieten hun (soms al bestaande) ideeën in een ‘Nieuwkoop 750 Jaar’-vat, zodat het programma zeer breed en gevarieerd is. Het jaar 2019 gebruiken we als aanloopjaar waarin ik onder andere het interactieve Facebookspel Crime Scene Nieuwkoop ben opgestart.

Ik krijg heel veel vrijheid en heb een heel groot gedeelte van het project zelf uitgedacht en ingebracht.

Neem gerust een kijkje op de website www.nieuwkoop750.nl.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

2 Responses to Website Nieuwkoop 750 Jaar in de lucht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *