Avondje lachen, gieren, brullen met toneelvereniging Wim Hildering

Gevonden op www.zandvoorstecourant.nl

ZANDVOORT – Vrijdag 12 en zaterdag 13 april speelt toneelvereniging Wim Hildering het stuk ‘1,2,3 HOPPA’ in theater De Krocht. Het is een blijspel geschreven door Anke Steffers en geregisseerd door Kick Boomgaard.

In dit komische toneelstuk wordt de toeschouwer meegenomen met vier collega’s die een week gaan survivallen als teambuildingsactiviteit. Deze vier collega’s hebben allemaal zo hun eigenaardigheden. Denk hierbij aan smetvrees, een matige conditie, te veel enthousiasme en een manager die moeite heeft met loslaten. Zij worden bijgestaan door een drill-instructrice die ze bijna tot wanhoop drijft…

Bent u ook zo benieuwd wat er zich allemaal in het bos af gaat spelen? Ga dan vrijdag of zaterdag naar theater De Krocht en beleef een avondje lachen, gieren en brullen! Kaarten voor 1, 2, 3 HOPPA zijn voor € 7,50 per stuk te koop bij Bruna Balkenende (Grote Krocht 18, Zandvoort). Indien er nog kaarten beschikbaar zijn, worden die verkocht aan de deur van het theater aan de Grote Krocht.

Het toneelstuk begint beide avonden om 20.15 uur.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *